Ανταποκρίθηκαν οι Καλαματιανοί σε μία ακόμα εθελοντική αιμοδοσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία ακόμα εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 στην Καλαμάτα. Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε δωρητής, σώσε μία ζωή», δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην έκτακτη αιμοδοσία προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής και ενισχύοντας ενόψει και των εορτών την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αφού καλωσόρισε στην πόλη τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Παναγιώτη Κατσίβελα, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους. Μία πρωτοβουλία η οποία, όπως τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, είναι μία πράξη αγάπης, προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, μία πράξη πολιτισμού. Αναφορά επίσης υπήρξε από τον Δήμαρχο και για τους υγειονομικούς, που την περίοδο της πανδημίας δίνουν μία καθημερινή μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Τη διοργάνωση της αιμοδοσίας είχαν τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας, ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Cosmos Καλαμάτας, ενώ συνδιοργανωτές ήταν η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας και το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.