Αυλαία για την Έκθεση Ελλάδος Γεύση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 13 Μαΐου έκλεισε τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους διοργανωτές και ανανεώνει το ραντεβού της για το 2019 ανανεωμένη και με περισσότερες συμμετοχές.

Εμπορικοί επισκέπτες από Αίγυπτο, Ισραήλ, Ρουμανία, Πολωνία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία και Κροατία επισκέφθηκαν την Έκθεση Ελλάδος Γεύση και αναζήτησαν νέα προϊόντα και συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς. Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα επίσης ήρθαν στην Έκθεση και γνώρισαν τους παραγωγούς, τους εκπροσώπους των Περιφερειών, των ΠΕΔ & Δήμων. Η Έκθεση καλύφθηκε δημοσιογραφικά απο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας (Star, Skai & Alpha), προβλήθηκε επίσης σε σημαντικές εκπομπές της Ελληνικής Τηλεόρασης καθώς επίσης και στα Δελτία Ειδήσεων.

Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και παρουσίαση της τοπικής κουζίνας κάθε πλευράς της Ελλάδας καθώς επίσης και εμπλουτίστηκε με μουσικοχορευτικές παραστάσεις από όλη τη χώρα. Στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση πραγματοποιήθηκαν επίσης παιδικές παραστάσεις και αναβίωση παραδοσιακών παραμυθιών για τους μικρούς μας φίλους.

Στην Έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι απο 250 παραγωγοί (άμεσες & έμμεσες συμμετοχές), 5 Περιφέρειες, 4 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, 90 Δήμοι και επιμελητήρια.

Η Alfa Expo ως διοργανώτρια εταιρεία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της Έκθεσης.
Ευχαριστούμε τους Πρέσβεις της Έκθεσης οι οποίοι βοήθησαν στη διάδοση της Έκθεσης σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους πολύτιμους συνεργάτες μας.
Υποσχόμαστε ότι το 2019 θα είναι μια ακόμη καλύτερη και πιο επιτυχημένη χρονιά για την Έκθεση που προβάλλει τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον πολιτισμό της Ελλάδας, για την Έκθεση Ελλάδος Γεύση.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media για να μαθαίνετε τα νέα της Έκθεσης και πολλούς διαγωνισμούς.

Κλικ εδώ για τον Κατάλογο Εκθετών
Δείτε εδώ τους Πρέσβεις της Έκθεσης