Αυξημένη επισκεψιμότητα το τριήμερο του Πάσχα στην περιοχή της Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΘΕΤΙΚA μηνύματα καταγράφονται για την αποτίμηση της πασχαλινής περιόδου στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου, καθώς αυξημένη ήταν η επισκεψιμότητα λόγω των ημερών αλλά κυρίως λόγω της Πρωτομαγιάς.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Χαρακτηριστικό γεγονός είναι ότι από το Καλό Νερό, Κυπαρισσία μέχρι και τον Αγρίλι, την Πρωτομαγιά το βράδυ ήταν γεμάτα τα καταστήματα εστίασης για τους επισκέπτες που προτίμησαν να περάσουν λίγες ημέρες στην περιοχή. Σύμφωνα με ξενοδοχειακά συγκροτήματα, η πληρότητα άγγιξε το 100% σχεδόν το τριήμερο, ενώ υπάρχουν κρατήσεις ταξιδιωτών και αυτό το σαββατοκύριακο. Θετικά αποτίμησε την περίοδο ο κλάδος της εστίασης, ιδίως σε τουριστικές περιοχές όπως το Καλό Νερό, όπου οι τιμές ήταν αρκετά προσιτές, στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας που προσφέρει μοναδική θέα, ενώ και στα χωριά της περιοχής, η εικόνα ήταν πολύ ικανοποιητική καθώς ψησταριές και καφενεία γέμισαν από κόσμο.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ωστόσο, παρότι διανύουμε ενδιάμεσες εκπτώσεις, η αγορά μετά τις πασχαλινές αγορές παραμένει σχεδόν σε στασιμότητα, με την ελπίδα να στρέφεται τώρα πλέον τον Ιούνιο στο επόμενο μεγάλο τριήμερο του Αγίου πνεύματος. Πάντως η δυναμική που αναπτύσσει η αγορά της Κυπαρισσίας είναι χρόνο με το χρόνο αυξημένη, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα από τον Εμπορικό Σύλλογο εκπλήξεις με εκδηλώσεις, και άλλες δράσεις, όπως η αθλητική διοργάνωση που θα γίνει στην παραλία της Κυπαρισσίας τον επόμενο μήνα. Έπεται συνέχεια…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ