Βράβευση Παναγιώτη Χαλβατσιώτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne της Αθήνας διεξήχθη η ετήσια εκδήλωση της Επιχειρηματικής Αριστείας στον Τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Στη διάρκειά της δόθηκαν οι φερώνυμες διακρίσεις αριστείας αφενός στους εκπροσώπους της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και αφετέρου σε σημαίνουσες προσωπικότητες του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις. Οι διακρίσεις στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, βασίζονται σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα. Οι διακρίσεις SALUS INDEX AWARDS 2019 απονεμήθηκαν σε εκπροσώπους της Φαρμακοβιομηχανίας, των Εισαγωγικών και Εμπορικών Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, των Φαρμακαποθηκών, των Διαγνωστικών Κέντρων, των Κλινικών, των Επιχειρήσεων Επιστημονικών Μηχανημάτων και Ιατρικών Ειδών,  των Εταιρειών καλλυντικών, των Κέντρων Ομορφιάς, και των  Εταιρειών Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Panagiotis G.Halvatsiotis MD,PhD

Ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Παναγιώτης Γ. Χαλβατσιώτης ήταν ένας από τους βραβευθέντες  εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με το επιστημονικό τους έργο και που αποτελούν παράδειγμα καινοτόμου δραστηριότητας και συγγραφικού έργου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και προσφώνησαν ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλειος Κοντοζαμάνης, ο τ.Υπουργός Υγείας Π.Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ)  κ. Ο.Παπαδημητρίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), ο κ. Μ.Παπαταξιάρχη Πρόεδρο του Pharma Innovation Forum της Επιτροπής για την Υγεία του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, ιατρικού και δημοσιογραφικού κόσμου.