Βόλος: 58χρονος θώπευε με 81χρονο φίλο του την ανήλικη κόρη του με αναπηρία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής προσβολής της αξιοπρέπειας ενός ανήλικου κοριτσιού με Ειδικές Ανάγκες, από τον ίδιο τον πατέρα της και έναν ηλικιωμένο φίλο του, βρίσκεται αντιμέτωπη η Αστυνομία, μετά από καταγγελία ιδιώτη.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το μεσημέρι συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο 58χρονος πατέρας του 15χρονου παιδιού, που έχει σοβαρή νοητική υστέρηση και ένας 81χρονος φίλος του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι ενώ βρίσκονταν σε καφέ στο κέντρο του Βόλου μαζί με την 15χρονη κόρη του 58χρονου, με νοητική υστέρηση σε ποσοστό άνω του 67%,  προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, θωπεύοντάς της σε απόκρυφα σημεία.

Πελάτης που είδε τι συνέβαινε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου και μαζί τους βρισκόταν και η ανήλικη κοπέλα.

Οι κατηγορούμενοι κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εχθές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα παραπέμφθηκαν και θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για παράβαση του άρθρου 342 παρ. 2 του νέου Ποινικού Κώδικα, περί κατάχρησης ανηλίκου. Οι δύο κατηγορούμενοι, ζήτησαν μέσω της συνηγόρου τους αναβολή τριών ημερών για να προετοιμάσουν την απολογία τους και τελικά θα δικαστούν την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το ανήλικο κορίτσι θα εξεταστεί από γιατρούς, για να διαπιστωθεί αν έγινε σε βάρος του κάτι παραπάνω εκτός από τη θωπεία
Πηγή: magnisianews