Γιατί κύριε Χριστόπουλε η Καλαμάτα δεν κατέβηκε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών; Ουδέν σχόλιον!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πολύ φασαρία για το τίποτα ήταν (τελικά) η χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, χθες το απόγευμα σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, ως ουσιαστικά διοικητικός και οικονομικός επικεφαλής πλέον της Μαύρης Θύελλας.

Δύο πράγματα κρατάμε από αυτή. Το… φοβερό: “ουδέν σχόλιον” (!!!), ως απάντηση στην ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί η Καλαμάτα δεν κατέβηκε φέτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά και η παραδοχή – απάντησή του (καταφατική), όπου επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Sportstonoto.gr, περί του…. φλέρτ του, με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ΄που όμως δεν έχει κλείσει, όπως επίσης παραδέχθηκε.

Α και κάτι ακόμη. Το τριετές (!) έως τώρα πλάνο των… νεοδιοικούντων, από σήμερα (χθες), κατά δήλωση πάντα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, έγινε πια… πενταετές. Πιάσε το αυγό και… κούρευτο, δηλαδή!

Και τέλος, συνέντευξη Τύπου… βουβή, άτονη και άχρωμη στο “Ellite”. Χωρίς παρουσία φίλων της ομάδας, χωρίς καν όλη την νυν διοίκηση, χωρίς βέβαια κανένα από τους παλαιότερους διοικούντες, χωρίς φυσικά τους Παλαιμάχους, την ψυχή της ομάδας.

Κάτι λοιπόν σαν το προάγγελμα, το (πρόωρο) τέλος εποχής των… νεοδιοικούντων της.