Γιώργος Λιάγκας: ξέσπασμα ντροπής και σχόλια περί «χοντρής» για το plus size model του GNTM 2 – Δείτε την αντίδραση της Τζένης Χειλουδάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ : «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θέλησε ο ίδιος να σχολιάσει το επεισόδιο του Greece’s Next Τοp Model 2. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο plus size model Κατερίνα Πεφτίτση, το οποίο με άνεση πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με μαγιό, κάνοντας απαράδεκτα και σκληρά σχόλια για τον σωματότυπό της και κατακρίνοντας την απόφασή της να συμμετάσχει σε αυτό το τηλεοπτικό σόου.

Τα λόγια του ήταν τα εξής: «Συγγνώμη τώρα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μία κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικά, δεν ξέρω πως να το πω, δεν λέω τη λέξη χοντρή, αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να την δούμε και να πει η ίδια στον εαυτό της πως είναι υπέρβαση. Να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σαν να είναι της Greenpeace διαφήμιση», ενώ, στην συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντάει: «Γιατί είναι πολιτικά ορθό τώρα» και ο Δημήτρης Παπανώτας: «Γιατί αγαπάει τον εαυτό της».

«Ας αγαπήσει τον εαυτό της. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή, ας πούμε, με τα παραπάνω κιλά στην παραλία;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας «Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία. Είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή, όμως, και ξαπλώνει στην παραλία.»

 

 

Ύστερα από όλες αυτές τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ακολούθησε ένα πλήθος αντιδράσεων, από συναδέλφους του και όχι μόνο, καταδικάζοντάς τον για τα απαράδεκτα σχόλιά του, στα social media. Ανάμεσά τους και η Τζένη Χειλουδάκη μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στην παραλία και υπογράφοντας ως: «Τζένη Χειλουδάκη, μια γρια χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία…».

 

αυτος, είναι ο γιωργος λιαγκας……….θα πω δυο λογια σε χαμηλους τονους……αυτος ο ανθρωπος λοιπον που εχει δημοσιο λογο…

Gepostet von τζενη Χειλουδακη am Dienstag, 1. Oktober 2019

 

«Αυτός, είναι ο Γιώργος Λιάγκας… Θα πω δυο λόγια σε χαμηλούς τόνους… Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, που έχει δημόσιο λόγο γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του μιας και προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει φάει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του, αλλά, επίσης, προσωπική άποψη ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος ακα παρουσιαστής ακα τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος… Μέσα από την εκπομπούλα του, λοιπόν, που χτυπά μονοψήφια νούμερα ως νούμερο, για άλλη μια φορά κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, όπως είπε, επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας… Για λίπη μίλησε, για πάτσες μίλησε, για το ότι αισθάνεται λέει άβολα αν δει μια/έναν χοντρό στην παραλία, για φάλαινες της γκρηνπης μίλησε, για δήθεν πολιτικά ορθό λόγο μίλησε, μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό… Το έχει ξανακάνει… με χοντρούς,  με γκέι, με τρανς, με λεσβίες, με παραπληγικούς, με γερασμένους ανθρώπους… με φρηκς κατά την αποψάρα του… Θα μιλήσω γλυκά και θα του πω να εύχεται το παιδί του ή το παιδί του παιδιού του να μη βγει ποτέ τόφαλος, πούστρα ή τζιβιτζιλού… γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του ή το εγγόνι του όταν φάει το μπούλινγκ επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον καιάδα να ξεμπερδεύει……να πω και αυτό…..

Θεωρώ ότι επειδή δεν τον βλέπει πια ούτε ψυχή τηλεθεατή τα κάνει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετά όλοι εμείς… Και αυτό το κάνει ακόμα πιο φρικτό… Να, μίλησα γλυκά γιατί θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδακιστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά….

Φιλικά, Τζένη Χειλουδάκη, μια γρια χοντρή που
δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία… καραγκιόζη ε καραγκιόζη…»