Γιώργος Τσώνης: “Ο πολίτης είναι η ραχοκοκκαλιά του δήμου”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Επένδυση στον πολίτη” ήταν το κεντρικό σύνθημα του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προεκλογικής ομιλίας στο Λογγά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση των εκπροσώπων του κ. Τσώνη:

“Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Γιώργο Τσώνη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», στην πρώτη προεκλογική ομιλία του στη Λογγά του ιστορικού Δήμου Αίπειας, την Παρασκευή 19 Μαΐου. Οι πολίτες υποδέχτηκαν με θέρμη το Γιώργο Τσώνη, εντυπωσιάστηκαν με τη παρουσία του, αλλά πάνω απ’ όλα επιδοκίμασαν τα όσα είπε, για ότι έκανε και για ότι έχει προγραμματίσει.
Στην ομιλία του, στις προτάσεις του στάθηκε σε δυο κυρίαρχα θέματα τα οποία έτυχαν της αποδοχής, της αγωνίας και τον αγώνα των παρευρισκομένων.
Το πρώτο θέμα αφορούσε τις υποδομές, δομές ανάπτυξης του τόπου και οι πολίτες επιδοκίμασαν κατενθουσιασμένοι για ότι έκανε και για ότι δεσμεύτηκε.
Το δεύτερο θέμα ίσως και πιο ουσιαστικό για τον υποψήφιο δήμαρχο και τους πολίτες ήταν οι αναφορές και δεσμεύσεις του Γεωργίου Τσώνη ότι επενδύει στον πολίτη, στον άνθρωπο, στο συμπολίτη και συμπολίτισσες των χωριών, γιατί αυτή είναι και η ραχοκοκαλιά του δήμου.


Σαφής, ειλικρινής και αληθινός ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και ίδιοι στην συνείδηση και τον προγραμματισμό του. Ο αγρότης του χωριού, ο συνταξιούχος, ο μαθητής, ο γονιός και όλοι οι άλλοι έχουν ίσες και ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα και σ’ αυτό δεσμεύτηκε για πολίτες ίσης ευκαιρίας τόσο στα χωριά όσο και στη Μεσσήνη.
Το στοίχημα, το διακύβευμα του Γιώργου Τσώνη, «πρώτα ο άνθρωπος», έγινε αποδεκτό από τους πολίτες του πρώην Δήμου Αίπειας και έτσι στο τέλος, όλοι μαζί με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.
Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας στην εκδήλωση της Παρασκευής δεν μίλησαν μόνο, ψήφισαν Γιώργο Τσώνη.”