Γόντικας: Εκφυλισμός στο μεγαλείο του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει στο λαό  εκφυλιστικά φαινόμενα στη λειτουργία του ΠεΣυ. Κάπου στα μεσάνυχτα και αφού κουβαλούσαν από το σπίτι ή το ιατρείο κάποιους Περιφερειακούς Συμβούλους συγκέντρωναν τον μαγικό αριθμό 14 για να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις.

Έφτασαν ακόμα και στο σημείο να πλαστογραφήσουν εισηγήσεις των υπηρεσιών στο ΠεΣυ, όπως για τη Μελέτη Περιβαντολογικών Επιπτώσεων, ή να δεχτούν πλαστά-μαϊμού συμβόλαια για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων.

Φαίνεται όμως ότι, οι δεσμοί με τα συμφέροντα είναι τόσο ισχυροί που δεν διστάζουν να αυτοεξεφτελίζονται και να συγκαλούν συνεδρίαση του ΠεΣυ, για την επίταξη της γης των κατοίκων στην Παλαιόχουνη όταν γνωρίζουν ότι δεν έχουν την απόλυτη πλειοψηφία των Περιφερειακών Συμβούλων.

Αντιγράφοντας τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ μαζεύουν ρετάλια και απολειφάδια της πολιτικής προφανώς με το «αζημίωτο», για να πιάσουν την πολυπόθητη απαρτία. Που κρατά δυο – τρις ώρες!!! και μετά αφού έχουν μείνει 11 !!! διακόπτουν για την επόμενη μέρα μήπως και μαζευτεί ο πολυπόθητος αριθμός των 14. Εκφυλισμός στο μεγαλείο του.

Και μιλάνε για πολιτική αλητεία αυτοί που 9 χρόνια τώρα ακόμα και παρανομώντας τα έδωσαν όλα για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Βρίζουν την αντιπολίτευση λες και αυτοί φταίνε που από 31 Περιφερειακούς Συμβούλους που τους έδωσε ο καλπονοθευτικός νόμος του Καλλικράτη έχουν μείνει 18 και βλέπουμε.

Θέλουν αυτοί να πάρουν τη δόξα!!!

Να αλυσοδέσουν τα πλατειά λαϊκά στρώματα στη Πελοπόννησο για 28 χρόνια πληρώνοντας το σκουπίδι χρυσάφι, 150 ευρώ το τόνο.

Οι Δήμαρχοι εκλεκτοί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, ή οι δήθεν ανεξάρτητοι και οι εκπρόσωποι στο ΦΟΔΣΑ, δυο μήνες πριν τις εκλογές, φοβούνται να πάρουν την ευθύνη να πουν στο λαό πόσα σκουπίδια θα πηγαίνει υποχρεωτικά ο κάθε Δήμος στη ΤΕΡΝΑ, πόσα θα πληρώνουν μεταφορικά κλπ και γι αυτό κρύβονται δεν πάνε και δεν πιάνουν απαρτία στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ.

Η ηγετική όμως ομάδα στη  Περιφέρεια Τατούλης – Νικολάκου – Στρατηγάκος είναι αδίστακτοι.

Δια πυρός και σιδήρου θέλουν να περάσουν τις επιτάξεις των χωραφιών του κοσμάκη. Μην τους κλέψει τη δόξα ο Τσίπρας, ο Δέδες, ο Νίκας και υλοποιήσουν αυτοί τα μέτρα της κυβέρνησης που πήρε στο Υπουργικό Συμβούλιο τον Οκτώβρη του 2018.

Αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα οι μεταγραφές, οι μεταπηδήσεις και οι «εξαγορές» που ζούμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που βλέπουμε στη κεντρική πολιτική σκηνή στη Βουλή με τα αστικά κόμματα και αποκόμματα.

Όπως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μάζεψαν τα ρετάλια και τα απομεινάρια, κάποιους μάλιστα τους υπουργοποίησαν, έτσι και ο Τατούλης μάζεψε για την απαρτία.

Σε κάποιους ευχόμαστε και καλοί αντιπεριφερειάρχες.

Τα πλατειά λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη στη σαπίλα που από παντού αναδύει το σύστημα και στη Βουλή και στη Περιφέρεια και σε Δήμους.

Να καταψηφίσουν τον πρωτεργάτη όλων αυτών των αθλιοτήτων τον κ Τατούλη αλλά και τους άλλους όπως τον κ Νίκα που θεωρεί αναγκαίο κακό τη ΣΔΙΤ και τον κ Δέδε που τη θεωρεί υποχρέωση του 3ου μνημονίου που όλοι μαζί ψήφισαν.

Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ παντού.

Να υπερψηφίσουν στους Δήμους και τη Περιφέρεια τη Λαϊκή Συσπείρωση ώστε με πιο πολλούς Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους να τους δυσκολέψουμε, να τους καθυστερήσουμε σε μια πορεία γενικότερων αλλαγών και ανατροπών, όπου τέτοια μεγάλα προβλήματα θα αντιμετωπίζονται, θα λύνονται με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι την μεγιστοποίηση των κερδών επιχειρηματικών ομίλων.

 

Ο επικεφαλής

της Λαϊκής Συσπείρωσης

κ Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας