Γόντικας: Ναι στο debate εφόσον διεξαχθεί χωρίς την Χρυσή Αυγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πάρει μέρος σε ντιμπέιτ, εφόσον διεξαχθεί χωρίς τους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και με όρους που θα καθιστούν τη συζήτηση ουσιαστική, να περιέχει ίδιες ερωτήσεις σε όλους, να δίνεται η δυνατότητα ανταπάντησης, για να μη γίνονται παράλληλοι μονόλογοι,.

Επίσης τηλεμαχία δεν μπορεί να γίνει μεταξύ δυο, για να περάσει η αντίληψη ότι υπάρχουν μόνο δυο ή τρεις και καμία εναλλακτική επιλογή  για να στριμώξουν τη σκέψη του λαού και μάλιστα του αγανακτισμένου λαού και την ψήφο του.

Έτσι κι αλλιώς, τα αστικά κόμματα και τα στελέχη τους, είναι βγαλμένα από την ίδια μήτρα, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Πελοποννήσου και θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, μόνο η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι η διαφορετική φωνή .

Τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου πρέπει να σκεφτούν ποιος θα είναι δίπλα τους την επόμενη μέρα, ποιος θα κάνει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ποιος θα αποκαλύπτει όσα αποφασίζονται, ποιος θα μπλοκάρει αντιλαϊκές αποφάσεις.

Για μας η μάχη των μαχών είναι ο αγώνας που δίνεται καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους που είναι συγκεντρωμένα τα μικρομάγαζα, στο χωράφι, ο αγώνας για να πετύχει η απεργία, το μπλόκο, η διαδήλωση.

Καλούμε το λαό να δυναμώσει τη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους και στην Περιφέρεια, να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού!

 

15-4-2019

 

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ  Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας