Γώτα Κοζομπόλη: Ισχυρή βάση η εκλογική δύναμη που έλαβε πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση θα ασκηθεί από τον Σύριζα από τη θέση που βρέθηκε μετά την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πιο έμπειρος και πιο συγκροτημένος αλλά ακόμα δυνατός όπως αναφέρει η Γιώτα Κοζομπόλη στο ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φίλους και ψηφοφόρους της.

Μια κρίσιμη εκλογική μάχη τελείωσε. Οι πολίτες έδωσαν εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ, παρότι το κόμμα αυτό οδήγησε τη χώρα στη κρίση και την χρεοκοπία. Όμως η λαϊκή ετυμηγορία είναι απολύτως σεβαστή, αφού η εναλλαγή κυβερνήσεων και κομμάτων είναι στοιχείο της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παραμένει όρθιος και δυνατός εκλογικά και πολιτικά, για να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο, ως αξιωματική αντιπολίτευση, υπεύθυνα και δυναμικά, πιο έμπειρος και πιο συγκροτημένος. Η εκλογική δύναμη που έλαβε πανελλαδικά και στη Μεσσηνία ιδιαίτερα, αποτελεί μια ισχυρή βάση. Οι χιλιάδες φίλοι και μέλη στο νομό μας, μαζί με το έργο του και το πρόγραμμά του, είναι η δύναμη του.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω στους φίλους και συντρόφους, που δώσαμε μαζί τις δύσκολες μάχες από το 2015 μέχρι σήμερα. Ιδίως εκείνες και εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το δύσκολο, αλλά όμορφο κοινοβουλευτικό μου «ταξίδι» με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχιστεί με άλλους τρόπους, αφού δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Την Μεσσηνία θα την εκπροσωπεί πλέον ένας νέος και άξιος βουλευτής, ο Αλέξης Χαρίτσης, το έργο του οποίου -ως υπουργός- είναι γνωστό.

Εύχομαι σε όλους υγεία και προκοπή

Παναγιώτα Κοζομπόλη
Δικηγόρος