Γ. Αθανασόπουλος: Προτεραιότητα σε σχολεία, πολιτική προστασία και αγροτική οδοποιία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μεσσήνης χθες, πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος συναντήθηκε με τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης προκειμένου να συζητήσουν τις πρακτικές που θα ακολουθήσουν στα θέματα λειτουργίας της διοίκησης του δήμου.
Ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε ότι οι συναντήσεις αυτές θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί η συνεργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, ενώ έθεσε και τις άμεσες προτεραιότητές του. Αυτές είναι τα σχολεία που -όπως τόνισε- πρέπει να είναι πανέτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η πολιτική προστασία και η πυροπροστασία καθώς ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ζεστός και η αγροτική οδοποιία γιατί σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η ελαιοκομική περίοδος και ο στόχος είναι να μην υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης στους παραγωγούς.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Μεσσήνης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μετά την ολοκλήρωση των δημαιρεσιών θα ανακοινώσει τους αντιδημάρχους οι οποίοι υπό τις κατευθύνσεις του και σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα και το όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής.
Οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης και των μελών της Επιτροπής Οικονομικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Μεσσήνης στο Δημαρχείο.