Δήλωση στήριξης Χρ Χριστόπουλου στον Γ. Τσωνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στις δημοτικές εκλογές του Μάη οι δημότες καλούνται να εκλέξουν δημοτικές αρχές.
Στις εκλογές αυτές κυρίαρχο κριτήριο για το που θα δώσουμε την ψήφο μας, είναι να κάνουμε την επιλογή μας με καθαρή σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον και μόνο του Δήμου μας.
Η καθαρή σκέψη, για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, πρέπει να είναι απαλλαγμένη πρώτα και κύρια από κομματικές προτιμήσεις διότι δεν εκλέγουμε κυβέρνηση. Επίσης από κάθε είδους κακόβουλες επιρροές, τυχόν παράπονα, προσωπικές απαιτήσεις και γενικά μικρόψυχες σκέψεις.
Εκλέγουμε τους καλύτερους και ικανότερους για να υπηρετήσουν και να προάγουν την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Με τις σκέψεις αυτές και την εμπειρία μου από τα οκτώ χρόνια που είχα την τιμή να είμαι Δήμαρχος Μεσσήνης και έχοντας παρακολουθήσει με προσοχή τα βήματα της Δημοτικής Αρχής υπό την Δημαρχοντία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΩΝΗ, τάσσομαι στο
πλευρό του, εκτιμώντας ότι έχει επιτύχει απόλυτα στο έργο του, παρά τις μεγάλες  αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης και ότι στην επόμενη θητεία του, θα επιτύχει πολύ περισσότερο, αφού είναι πλέον απόλυτα γνώστης του τι χρειάζεται και τι πρέπει
να κάνει ώστε, ολόκληρος ο Δήμος μας μέχρι το τελευταίο χωριό, να πάρει την ανάπτυξη που πρέπει επ’ αγαθώ των δημοτών μας.
Θέτω τον εαυτό μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην διάθεσή του.
Καλή επιτυχία στις εκλογές και στον αγώνα σου για το καλό του Δήμου Μεσσήνης ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΩΝΗ
Χρίστος Κωνσταντίνου Χριστόπουλος
Πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης