Δήμος Καλαμάτας: Άμισθος επιστημονικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιστημονικές συμβουλές για δράσεις υγείας και άσκησης θα προσφέρει στον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος είχε τις προηγούμενες ημέρες, προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Χαλβατσιώτη στο γραφείο του, όπου -μεταξύ άλλων- υπήρξε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία του Covid-19.

Επίσης, υπήρξε συζήτηση για θέματα κοινωνικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος και κυρίως για δράσεις που ο Δήμος Καλαμάτας επιθυμεί να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία του καθηγητή Παναγιώτη Χαλβατσιώτη θα μας βοηθήσει σημαντικά σε μία περίοδο όπου τα θέματα της υγείας πρωταγωνιστούν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως Δήμος από την πρώτη στιγμή έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα και τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις της Πολιτείας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χαλβατσιώτη για την αποδοχή της πρότασής μου, να αναλάβει ως Επιστημονικός Σύμβουλος, αμισθί, για δράσεις υγείας κι άσκησης, με τη βεβαιότητα ότι η συνεισφορά του θα είναι μεγάλη».