Δήμος Μεσσήνης: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμος Μεσσήνης, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, κρέας, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Η διανομή θα γίνει από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης και οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Κατά την διανομή, κρίνεται απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες: τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ. 2722360150.