Δήμος Μεσσήνης: Διανομή τροφίμων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διανομή τροφίμων εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων πραγματοποιείται αυτές τις μέρες από τον Δήμο Μεσσήνης σε 150 οικογένειες δικαιούχων συνδημοτών μας, οι οποίες τυγχάνουν κοινωνικής αρωγής μέσω των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Η διανομή τροφίμων που θα καλύψει τις ανάγκες περίπου 400 ατόμων πραγματοποιείται επιτυχώς μέσω των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», με τις οποίες νωρίτερα σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, είχαν συνεργασία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., προκειμένου να συντονίσουν το αυξημένο πρόγραμμα εργασιών τους αυτό το διάστημα.

                   

Τα είδη τροφίμων τα οποία διανέμονται κατ’ οίκον είναι κρέας χοιρινό και κοτόπουλο και είδη παντοπωλείου μακράς διαρκείας, όπως λάδι, μακαρόνια, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, τοματοπολτός, φακές, φασόλια, κ.ά.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο καθώς και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου για την ενίσχυση των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο ίδιο κοινωνικό πλαίσιο εντάσσεται και η διάθεση οικονομικού βοηθήματος σε 136 δικαιούχους δημότες της πόλεως της Μεσσήνης από το Κληροδότημα του μεγάλου ευεργέτη της πόλης Ν. Χιώτη.

«Οφείλουμε, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες αγάπης που έρχονται, να εκφράσουμε την στήριξη και την αλληλεγγύη σε όσους μας χρειάζονται», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.