Δήμος Μεσσήνης: Καταχειροκροτήθηκαν τα χορευτικά σχήματα στο αμφιθέατρο του πάρκου το Σαββατοκύριακο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με δύο βραδιές γεμάτες χορό, μοντέρνο και παραδοσιακό, τίμησαν ο Δήμος Μεσσήνης και τα χορευτικά σχήματα του Δήμου την Παγκόσμια Ημέρα Χορού. Τα χορευτικά γκρουπ εντυπωσίασαν και κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών που παρακολουθούσε στο κατάμεστο -και τις δύο μέρες- αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης.

Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Απριλίου (παγκόσμια ημέρα χορού) το απόγευμα, ο Σύλλογος «Η χαρά του παιδιού» και η Σχολή Χορού «Κίνησης Τέχνη», παρουσίασαν μοντέρνους και κλασικούς χορούς, ανά ηλικιακές ομάδες.

Την Κυριακή τη σκυτάλη πήραν για να παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλύρας «Ο Θάμυρις», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέας Κορώνης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι φίλοι της Μεσσήνης» και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Μεσσήνης.

Τα μέλη των προαναφερθέντων χορευτικών σχημάτων ανταποκρίθηκαν στο διήμερο κάλεσμα το οποίο οργανώθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος εκφράζοντας τη χαρά του για τη συμμετοχή των νέων παιδιών σε πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου την πρώτη μέρα και ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος τη δεύτερη μέρα. Παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ελένη Τσέλιου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης, η κοινοτική σύμβουλος Δώρα Βαρανάκη, κ.ά.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης και την ευθύνη της οργάνωσης είχε η κοινοτική σύμβουλος Μεσσήνης και υπεύθυνη του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνης Λίνα Καμαρινοπούλου.