Δεκαήμερο προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Πύλου- Νέστορος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Aπό την 1η έως και την 12η Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί δράση προληπτικής ιατρικής για παιδιά /μαθητές Δημοτικού καθώς και για ενήλικες του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Για τη δράση, ο Οργανισμός “Χαμόγελο του παιδιού” θα διαθέσει την κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής, η οποία στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς, παιδιάτρους καθώς και από νοσηλευτικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα:

Από την 1η έως και την 4η Απριλίου η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στη Χώρα Μεσσηνίας, στο χώρο απέναντι από το Δημοτικό Κατάστημα της Χώρας (Παιδική χαρά). Από τις 14:00-17:00 η δράση θα αφορά ενήλικες από ΩΡΛ-Γενικό Ιατρό. 

Την 5η Απριλίου η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Βλαχόπουλο, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, και από τις 14:00-17:00 η δράση θα αφορά ενήλικες από ΩΡΛ-Γενικό Ιατρό.

Από την 6η έως και την 10η Απριλίου η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Μεθώνη, στην Πλατεία Παραλίας (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο) όπου επίσης από τις:14:00-17:00 η δράση θα αφορά ενήλικες από ΩΡΛ-Γενικό Ιατρό.
Τέλος, από την 11η έως την 12η Απριλίου η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Κορώνη (Στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου) όπου στις 12 Απριλίου και από τις 14:00-17:00 η δράση θα αφορά ενήλικες από ΩΡΛ-Γενικό Ιατρό.
Τις πρωινές ώρες η κινητή μονάδα θα ασχοληθεί με τους μαθητές των εκάστοτε περιοχών όπως ήδη έχει προγραμματιστεί.


Σχετικά με τους ενήλικες, θα γίνονται δεκτοί κατόπιν ραντεβού, για το λόγο αυτό, μπορείτε να μας καλείτε στα γραφεία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πρόνοιας του Δήμου  στο τηλέφωνο: 2723-3-60246.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου- Νέστορος.