Δεν κατεβαίνουν οι ΑΝΕΛ στις εθνικές εκλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την απόφαση τους να μην κατέβουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ανέφερε: “… οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών, τόσο των ημεδαπών όσο και των αλλοδαπών, για να υποστηρίξω την ενότητα και να προωθήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, να στηρίξω και να ενισχύσω την εικόνα της Ελλάδας στη διεθνή κοινότητα και να επανιδρύσουμε μαζί ένα πολιτικό κίνημα υπέρ των αρχών τις οποίες μαζί υπερασπιζόμαστε.”

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θεωρεί ότι είναι πιο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου μιας και ολοκληρώνει τη δήλωσή του λέγοντας τα εξής: “…Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του Κοινοβουλίου και της Κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά»”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου πατώντας εδώ