Δηλώσεις συμμετοχής για την 36η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 12 με 14 του ερχόμενου Νοεμβρίου θα μετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια θα συμμετέχει με περίπτερο, προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού “Πελοπόννησος”, καθώς έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό, αλλά και την καθιέρωση των ποιοτικών προϊόντων της στη συνείδηση του καταναλωτή.

Στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού covid-19, δίνεται από τη διοργανώτρια εταιρεία “Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε” η δυνατότητα φιλοξενίας 5 συνεκθετών στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως άμεσος εκθέτης.

Οι συνεκθέτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Β2Β (Business to Business) συναντήσεις με ανώτατο όριο 20 ραντεβού, και οφείλουν να τακτοποιήσουν οικονομικά τη συμμετοχή τους απευθείας με τη Helexpo – έναντι 150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο email: tourismos@pekorinthias.gr, έως και την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ενημερώνοντας συγχρόνως εάν υπάρχει ενδιαφέρον για Β2Β συναντήσεις.

Σημειώνεται, τέλος, ότι λόγω του μικρού αριθμού συνεκθετών που μπορεί να φιλοξενήσει το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου -εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού covid-19, όπως ορίζεται από τη διοργανώτρια εταιρεία-, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το έντυπο αίτησης συμμετοχής μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ