Δημοσκοπήσεις για όλα τα γούστα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πήξαμε μάλλον από δημοσκοπήσεις με άγνωστους ή επιθυμητά γνωστούς εντολείς για το μέλλον των Δήμων.

Αρκετοί αναγνώστες αλλά κυρίως σε οικεία μας πρόσωπα διαπιστώσαμε ότι τελικά ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των τηλεφωνικών σφυγμομετρήσεων.

Μετά την…περίεργη δημοσκόπηση για τον Δήμο Τριφυλίας και την περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία περιλάμβανε τουλάχιστον 9 ονόματα για υποψήφιο δήμαρχο στην περιοχή, όπου λησμόνησαν να συμπεριλάβουν γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος, ήρθαν οι επόμενες προτάσεις.

Σε μια από τις δημοσκοπήσεις που ήμασταν παρών με οικείο πρόσωπο να διεξάγεται από σταθερό τηλέφωνο αφορούσε πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς και μια άλλη που έχει ενδιαφέρον από πρόσωπα όπως του Γιώργου Καμίνη, Ανδρουλάκη, Γεννηματά, που φωτογραφίζει τις τάσεις στο κίνημα Αλλαγής και διεξαγόταν για στατιστικούς λόγους…από μεγάλο φορέα της Βόρειας Ελλάδας. Υπήρχαν βέβαια σε φιλικό πρόσωπο με επιλογή τυχαίου τηλεφωνικού αριθμού άλλη μια που αφορά το νομό μας.

Αφορούσε κυρίως πρόσωπα στη περιφέρεια Πελοποννήσου και αξιολόγηση τους, ιδίως στο χώρο της πλειοψηφίας για την παράταξη Τατούλη.

Με ή χωρίς δημοσκοπήσεις πάντως, οι καλύτερες από αυτές θα αναδειχθούν στις κάλπες. Εκεί είναι η πραγματική μέτρηση της κοινής γνώμης.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ