Διανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ στις 16/12 στο Δημαρχείο Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊόντα ΤΕΒΑ θα διανεμηθούν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους
(ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Συνολικά θα διανεμηθούν 10 διαφορετικά είδη τροφίμων στους δικαιούχους όπως κρέας,  πατάτες, φασόλια, φακές, ρύζι, φέτα, μήλα, ζάχαρη, κρεμμύδια, και τοματοπολτός, αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας.

Διανομή στο Δημαρχείο Μεσσήνης
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων και στο τηλέφωνο: 27223-60185.