Διαρρήκτης έγινε …Λούης μετά από παραλίγο διάρρηξη σε ισόγιο στα Φιλιατρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΕΝ έχουν ούτε ανθρωπιά φαίνεται οι διαρρήκτες στα Φιλιατρά που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τρυπώσουν σε οικίες για να πάρουν χρήματα ή τιμαλφή. Θύμα αυτή την φορά ήταν υπάλληλος που βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου Τριφυλίας στα Φιλιατρά, που σίγουρα δεν θα ξεχάσει το περιστατικό που για καλή της τύχη είχε αίσιο τέλος..
Ο δράστης παραβιάζοντας μια πόρτα ξημερώματα εισήλθε στο σπίτι την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν όπως και το ανήλικο παιδί τους, αλλά για καλή τους τύχη ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας σηκώθηκε να πιει νερό και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο σχεδόν στο σκοτάδι με τον δράστη. Πριν καλά αντιδράσει ενστικτωδώς ο πατέρας της οικογένειας ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή από το μέρος που είχε τρυπώσει.
Το το ανδρόγυνο και το ανήλικο παιδί τους θα θυμούνται την περιπέτεια χωρίς ευτυχώς να κλέψει χρήματα ή κάτι άλλο, ενώ η οικογένεια στην ισόγειο κατοικία βρήκαν ότι ο δράστης είχε παραβιάσει την πόρτα της κουζίνας. Η γυναίκα για το περιστατικό μάλιστα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, το εξής σχόλιο για το περιστατικό τονίζοντας ότι  “Για καλή μας τύχη απόψε το βράδυ δεν έγινε το χειρότερο…Με περίσσιο θρασος μπήκε ένας τυπος μες στο σπίτι μας ενώ κοιμόμαστε…Ευτυχως που ο άντρας μου σηκώθηκε για να πιει νερό και τον είδε μπροστά του.Μην τον είδατε τον Λουη!!”
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ