Δράση για την ανάδειξη ποδηλατικού τουρισμού στον Δήμο Μεσσήνης την Κυριακή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας και ο φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» σε κοινή δράση που πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Ιουλίου θα ενισχύσουν την προοπτική του Δήμου Μεσσήνης στην ανάδειξη του σε κατάλληλο προορισμό για τους φίλους του εναλλακτικού τουρισμού.

Με εφαλτήριο την πόλη της Μεσσήνης θα καταγραφεί μεγάλη διαδρομή κατάλληλη για ποδήλατο που θα περιλαμβάνει χωριά της περιφέρειας  Αριστομένη και Τρικόρφου αλλά και τμήμα του Δήμου Κυπαρισσίας, συνολικής απόστασης περίπου 150 χιλιόμετρα. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι γεμάτη από εκπληκτικές εναλλαγές τοπίων και χρωμάτων δίνοντας και τη δυνατότητα της επίσκεψης στα πολλά και διάσπαρτα στην περιοχή πολιτιστικά μνημεία ενώ παράλληλα όλα αυτά τα ημιορεινά και ορεινά χωριά προσφέρονται για βιωματικό τουρισμό (ελαιοτριβεία-μονάδες τυποποίησης-αγροκτήματα κ.λ.π.).

Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχουν ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και ο Γιάννης Λάσκαρης.

Η δράση είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική διάσχιση του Δήμου Μεσσήνης με ποδήλατο. Σημείο εκκίνησης έχει ορισθεί ο κόμβος της Μεσσήνης (7 το πρωϊ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 27210 93076 και 6945 568387 ενώ ηλεκτρονικά στο laskaris0@gmail.com