Εγκαίνια με εύσημα στον Γ. Λαμπρόπουλο και εξαγγελίες έργων από Τατούλη στην Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαρτίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το έργο «Βελτίωση – Συντήρηση Δρόμου από 22η Επαρχιακής Οδού Γέφυρα ΜΑΜΙ έως Ανδρομονάστηρο».

Τα εγκαίνια του έργου, έγιναν παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη, της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Αντωνίας Μπούζα, του δήμαρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη, αντιδημάρχων δήμου Μεσσήνης υπηρεσιακών παραγόντων Π.Ε. Μεσσηνίας και τοπικών παραγόντων.

Ο κ Τατούλης αναφερόμενος για το έργο τόνισε:

“αυτό το έργο στοίχισε περίπου τα δύο εκατομμύρια και έχουμε ετοιμάσει μια συμπληρωματική εργολαβία προκειμένου να διορθώσουμε όλες τις επιπτώσεις που είχαν στις προσβάσεις της αγροτικής οδοποιίας. Το Ανδρομονάστηρο εξ αρχής μέχρι την οριστική του ανακαίνιση είχε άμεσα συνδεθεί μαζί μου , ως υπουργός Πολιτισμού αλλά και ως Περιφερειάρχης. Θα ήθελα να πω και τα δύο αυτά έργα (δρόμος και Ανδρομονάστηρο)  είχαν άμεση σχέση με τον βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο, φίλο μου τον Γιάννη Λαμπρόπουλο και θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω.

Ο κ Τατούλης ανακοίνωσε σημαντικά έργα για την περιοχή όπως το εγγειοβελτιωτικό έργο στο Τρίκορφο, το έργο Λάμπαινα – Ελληνοεκκλησιά στις 330 χιλιάδες το οποίο πολύ γρήγορα θα έχει ανάδοχο, το έργο Λάμπαινα – Αρσινόη περίπου 247 χιλιάδες , ο δρόμος Νιοχώρι – Αρχαία Μεσσήνη με το ίδιο ποσόν 247 χιλιάδες και το Κλίμα – Πολύλοφος με 150 χιλιάδες.

Ο κ Τατούλης απευθυνόμενος στον δήμαρχο Μεσσήνης,  εξήγγηλε την κατάθεση φακέλου για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του μεγάλου έργου Μεσσήνη – Αρχαία Μεσσήνη, έργο 40 εκατομμυρίων ευρώ.