Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο και η νέα παιδική χαρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ικανοποίησή του από την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μικρομάνης εξέφρασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που έγιναν χθες Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 το απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης, πλησίον της πλατείας  της Κοινότητας.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες αναβάθμισης πραγματοποιήθηκαν με δημοτικούς πόρους, ενώ οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν ικανοποίησαν αιτήματα της Κοινότητας και των κατοίκων της περιοχής. Δημιουργήθηκε από το μηδέν νέα παιδική χαρά, τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, έγιναν εργασίες συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου, και πλαστικοποίηση του γηπέδου μπάσκετ. Επίσης με την ευκαιρία της τελετής των εγκαινίων, παραδόθηκε προς την Κοινότητα ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, για την κάλυψη των αναγκών των αθλητικών χώρων της περιοχής καθώς και των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

«Κάνοντας πράξη ακόμη μία υπόσχεσή μας, παραδώσαμε στους νέους της Μικρομάνης το αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, το γήπεδο μπάσκετ με την πλαστικοποίησή του και τη νέα παιδική χαρά. Τα πάντα έγιναν με δημοτικούς πόρους γιατί για εμάς ήταν ζήτημα ουσίας να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις. Για τη Δημοτική μας αρχή, οι πολίτες έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα είτε μένουν στο κέντρο είτε στις γειτονιές είτε στις κοινότητες. Παράλληλα, η Μικρομάνη εντάχθηκε στις περιοχές του Δήμου μας που έχουν απινιδωτή ο οποίος και θα είναι διαθέσιμος τόσο στα γήπεδα της περιοχής όσο και στις εκδηλώσεις. Εύχομαι οι νέοι μας να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις γιατί τα παιδιά και η νεολαία είναι το μέλλον μας και αξίζουν τα καλύτερα», κατέληξε ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μικρομάνης, Χάρης Κουτσουρόπουλος, μίλησε για ένα αίτημα ετών το οποίο ικανοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή. Στην τελετή παρέστησαν αιρετοί του Δήμου και της Κοινότητας, καθώς και κάτοικοι της Μικρομάνης.