Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας ο οδικός άξονας Καζάρμα –Χατζή –Χώρα – Γαργαλιάνοι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες με τα απαράδεκτα χάλια σε οδικούς άξονες της Δυτικής Μεσσηνίας που δημοσίευσε το ιστολόγιο newsmessinia.

Δεν είναι μόνο το έργο Γαργαλιάνοι-Βάλτα που καρκινοβατεί αλλά την πρωτιά κλέβει ο φημισμένος δρόμος που θυμίζει Συρία. Απόδειξη αποτελεί ο κεντρικός οδικός άξονας της Μεσσηνίας Καζάρμα –Χατζή –Χώρα – Γαργαλιάνοι !!!Λακούβες, Μπαλώματα και ασυνέπεια οδοστρώματος θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των οδηγών!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Ο κυκλοφοριακός φόρτος που δέχεται ο συγκεκριμένος άξονας είναι μεγάλος με δεκάδες δρομολόγια από αστικά λεωφορεία, φορητά, εκατοντάδες Ι.Χ. και ημιφορτηγά αγροτικά μηχανήματα κλπ. Τα ορύγματα με μεγάλες λακκούβες διαμέτρου 20 πόντων, θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, με χειρότερο επικίνδυνο σημείο την διαδρομή Χατζή -Βλαχόπουλο που οδηγεί στο οικισμό “Κούμαρο”

  • Οι οδηγοί πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, οι πολιτικοί κάνουν χαρούλες στα τηλεοπτικά παράθυρα οδηγώντας πολυτελή οχήματα, αλλά ο λαός που ψηφίζει γιατί να υποφέρει αναρωτιούνται δικαιολογημένα οι κάτοικοι;
  • Να γράψουμε επίσης άλλη μια φορά και για τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της νότιας Μεσσηνίας;
  • Να σημειώσουμε ότι αυτοί οι δρόμοι οδηγούν υποτίθεται στην ναυαρχίδα του τουρισμού στο Νομό μας;

Άντε και του χρόνου στις εκλογές τα λέμε πάλι…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ