Εκλογές Συλλόγου Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προέδρων & Παρέδρων Τοπικών Συμβουλίων νομού Μεσσηνίας  απευθύνει κάλεσμα προς τους εκλεγμένους Προέδρους Κοινοτήτων και Κοινοτικών συμβουλίων σχετικά με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση των Προέδρων & Παρέδρων νομού Μεσσηνίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019. Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση έγινε η γνωριμία μεταξύ των εκλεγμένων Προέδρων των Κοινοτήτων του Νομού Μεσσηνίας και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το νέο θεσμικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των Κοινοτήτων. Η συμβολή των τοπικών συμβουλίων στην αντιμετώπιση των πάσης φύσεως προβλημάτων των Κοινοτήτων, πόλεων και χωριών, είναι ένας από τους σκοπούς στου Συλλόγου μας αλλά αποτελεί και κοινή παραδοχή. Επίσης καθορίστηκε η ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Προέδρων & Παρέδρων των Τοπικών Συμβουλίων Νομού Μεσσηνίας.

Το Δ.Σ. καλεί όσους επιθυμούν να εκλεγούν ως μέλη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου, οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της ΠΕ Μεσσηνίας που εξελέγησαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές να συμμετέχουν στις παραπάνω διαδικασίες το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 10:00 – 12:00 π.μ. στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα “Χρήστος Μαλαπάνης”).

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2019 – 2023 ενώνουν τις δυνάμεις μας για να αγωνιστούμε αποτελεσματικά για το συμφέρον και την προκοπή των Κοινοτήτων μας”.

Από το Δ.Σ.

του Συλλόγου Προέδρων & Παρέδρων Τοπικών Συμβουλίων

νομού Μεσσηνίας