Εκπτωτική βραδιά… με παρατράγουδο στο κέντρο της πόλης…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άκρως επιτυχημένη ήταν η φετινή εκπτωτική βραδιά που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με ανοιχτά τα καταστήματα από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής, με προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για κατοίκους ομορφαίνοντας τη βραδιά για να κάνουν τις αγορές τους.
Παρά το εορταστικό κλίμα της βραδιάς δημιουργήθηκε κι ένα…. παρατράγουδο όπως διατύπωσε επίσημα ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με ανάρτησή του. Κάτοικος της περιοχής ενοχλημένος από τη μουσική στους εμπορικούς δρόμους επιστράτευσε σκάλα και κοπίδι και έκοψε (!) το καλώδιο παροχής ήχου χωρίς να ρωτήσει κανέναν παρά το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος στη περιοχή.
O Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας μάλιστα κάνει λόγο για μια από τις “καθημερινές ιστορίες αγάπης” προς τον Εμπορικό Σύλλογο, υπονοώντας σαφώς ότι στη περιοχή κάποιοι ενοχλούνται δημιουργώντας παρατράγουδο με σκοπό να μπλοκάρουν τις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου για τόνωση του εμπορίου στην περιοχή, καθώς η εκπτωτική βραδιά είχε επιτυχία.
Μάλιστα σε σχόλιο αναφέρει χαρακτηριστικά στα κοινωνικά δίκτυα ότι “Ένας συντοπίτης μας, πριν λίγη ώρα, ενοχλήθηκε από τη μουσική που είχαμε φτιάξει σε Dj για τη σημερινή εκπτωτική βραδιά στην πόλη μας και αποφάσισε να πάρει τη σκάλα του και κοπίδι και να κόψει το καλώδιο των ηχείων της πόλης. Ακόμα μια από τις ‘Καθημερινές’ ιστορίες «αγάπης» με συνεχόμενα νέα επεισόδια, προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας”! Προφανώς τέτοιες ενέργειες είναι σίγουρα καταδικαστέες καθώς τηρήθηκε η νομιμότητα τόσο για την εκπτωτική βραδιά, την μουσική από τα μεγάφωνα όσο και από τους επαγγελματίες της περιοχής
. 

ΓΙΑΝ. ΜΠ.