Εξαγγελίες για το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθόπολης χωρίς αντίκρισμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναπάντητα ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν το επόμενο Δ.Σ. Τριφυλίας προκύπτουν για την τύχη του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης καθώς έχει διαφημιστεί πολλές φορές από την περιοχή, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται σε κανένα σχεδιασμό. Παρά το γεγονός ότι ενώ όλοι δήλωναν αισιόδοξοι, σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατατέθηκε πρόταση ένταξης του συγκεκριμένου έργου στο Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, έχοντας καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2018 μετά από αρκετές παρατάσεις.

Το έργο ύψους 6 εκ. ευρώ είχε εξαγγελθεί με βαρύγδουπες δηλώσεις άλλη μια φορά στην πρόσφατη εορτή του πολιούχου των Φιλιατρών παρουσία του Περιφερειάρχη, Δημάρχου και φορέων χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πάντως δεν αποκλείεται οι εξαγγελίες να μην είχαν αντίκρισμα καθώς αγνοείται η τύχη του φακέλου με τις προμελέτες, δικαιολογητικά και τα συναφή έγγραφα.

Αν και το θέμα έχει πολιτικές προεκτάσεις πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος δεν ήταν ώριμος, αλλά δεν αποκλείεται ο προϋπολογισμός του να ήταν υψηλός οπότε δεν θα μπορούσε να τελεσφορήσουν οι διαδικασίες ένταξής του σε κάποιο πρόγραμμα.