Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα, στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω την 9.8.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, διέπραξε μία (1) περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε όχημα ημεδαπής, ενώ την 12.8.2015 στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, διέπραξε ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα ημεδαπών.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -13.000- ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.