Εορτασμός Αγίας Αικατερίνης στη Νέδουσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει το ιστορικό χωριό η Νέδουσα την Αγία προστάτιδά της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Περί ώραν 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ.Χρυσοστόμου
Μετά το πέρας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων θα προσφέρει κέρασμα σε όλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Περί ώραν 7.30-10:30 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας,και Θείου Κηρύγματος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Φίλιππο Χαμαργιά.

Μετά το πέρας ο Πρόεδρος του χωριού ως είθισται κάθε χρόνο θα προσφέρει κέρασμα σε όλους.

Και τις δύο μέρες θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο διεθνούς φήμης μαέστρος, πιανίστας και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η καταξιωμένη διεθνώς ερμηνεύτρια του βυζαντινού και αρχέγονου μέλους Νεκταρία Καραντζή.

Θα συμπράξουν, αυτή τη φορά, σε ιδιαίτερη μουσική κλίμακα, μακριά από τις γνωστές σκηνές των συναυλιών και τους γνώριμους, διακριτούς καλλιτεχνικούς τους ρόλους, εκείνους του πιάνου και της φωνής.

Συνενώνοντας την κοινή αγάπη τους για το Ελληνικό βυζαντινο Μέλος, θα συμψάλουν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στην εορταστική πανήγυρη του ιερού ναού της Αγίας Αικατερίνης στην πανέμορφη και ιστορική Νέδουσα της Μεσσηνίας.

Και τις δύο ημέρες οι προσκυνητές θα έχουν την δυνατότητα να προσκυνήσουν την Εικόνα της Παναγίας μας!

Καλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν, να συμπροσευχηθούν και να λάβουν την ευλογία της Αγίας Αικατερίνης.