Επίσκεψη νέου Λιμενάρχη Καλαμάτας στον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το νέο Λιμενάρχη Καλαμάτας, Αντιπλοίαρχο Αντώνιο Δουμάνη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης.

Ο Δήμαρχος ευχόμενος καλή πορεία και πρόοδο στο έργο του νέου Λιμενάρχη, μίλησε για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι σημαντικό ζήτημα είναι η προστασία των λουόμενων, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στη συνέχεια μίλησε για την αναγκαιότητα της εξομοίωσης της χερσαίας ζώνης λιμένος, ενώ τόνισε ότι σε όλα αυτά  χρειάζεται να υπάρχει μια κοινή αντιμετώπιση από μεριάς Δήμου και Λιμεναρχείου.

Με τη σειρά του ο νέος Λιμενάρχης εγγυήθηκε την προσπάθεια της υπηρεσίας του για τη βελτίωση της λειτουργίας των λιμανιών, υπογραμμίζοντας ότι  με τη σωστή επικοινωνία και ενημέρωση των Λιμεναρχείων θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε όποια περιστατικά προκύπτουν. Επιπροσθέτως ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την παροχή στέγασης και γενικότερα όλων των αναγκών του τμήματος στην Κορώνη, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή υποστηρικτική στη διευκόλυνση του έργου του Λιμεναρχείου.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία μετά από χρόνια, με φορείς που διαχειρίζονται τα θέματα της ασφάλειας του πολίτη. Ως Δήμος υποστηρίζουμε πάντα με όποια μέσα διαθέτουμε τα Σώματα Ασφαλείας και αναμένουμε την ίδια αντιμετώπιση».

Στη συζήτηση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για τα θέματα της Τ.Κ. Κορώνης, Πελαγία Λεφτάκη.