Επίσκεψη Περιφ. Aστυνομ. Δ/ντή Πελοποννήσου στην Π.Ε. Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 29/11/2018 στο γραφείο της, τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο κ. Στεφανόπουλο Κων/νο, τον οποίο και συνεχάρη επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή του ευχήθηκε αφενός καλή επιτυχία στο έργο του και αφετέρου τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ των δυο αρχών.

Εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Τέλος, η κα. Αντιπεριφεριάρχης προσέφερε στον κ. Στεφανόπουλο βιβλίο του Παναγή Κουμάντου με τίτλο: «Σπουδή του βίου και της Πολιτείας του Αλέξανδρου Κουμουνδούρου» και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

Την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κ. Αντωνία Μπούζα επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Πούπουζα και τον Υπαστυνόμο Α΄ κ. Γεώργιο Παφιακόπουλο  στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του επεσήμανε την άριστη και αρμονική συνεργασία της Αστυνομίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και την αμεσότητα επίλυσης των πολλών ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος προκειμένου να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομίας και η καλή αστυνόμευση στην Περιφερειακή Ενότητα προκειμένου να εξαλειφθούν τυχόν κρούσματα παραβατικότητας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευχή να αποβεί η άριστη συνεργασία προς όφελος των πολιτών.