Ευκλής Καλαμάτας: Στα καλντερίμια της Καρδαμύλης και το σπήλαιο Βατσινίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” περπατάνε αυτή την Κυριακή 21 Ιουνίου, στα καλντερίμια της Μάνης, εξερευνούν την σπήλαιο Βατσινίδη και κάνουν τις βουτιές τους στην παραλία του Φονέα.

Η ανακοίνωση του δραστήριου καλαματιανού συλλόγου αναφέρει:

“** Το Καλοκαίρι μας προσκαλεί στις 21 Ιουνίου 2020 να εξορμήσουμε στην αγαπημένη μας Μάνη και να γνωρίσουμε με οδηγό τον Σταύρο Ασημάκο τις απαράμιλλες ομορφιές της.

** Θα ξεκινήσουμε από την Καρδαμύλη, θα περπατήσουμε στα πετρόκτιστα καλντερίμια από το Πετροβούνι, το Λοσνί, το Προάστιο και θα κατηφορίσουμε μέχρι την παραλία του Φονέα για το θαλασσινό μας μπάνιο, αφού πρώτα εξερευνήσουμε την σπηλιά Βατσινίδη.

** Βαθμός δυσκολίας: Α’ κατάλληλη διαδρομή προσιτή για όλη την οικογένεια με καλή φυσική κατάσταση (2/5 – μέτρια δυσκολία), είναι 6750 μ. και ώρες πορείας 3:30 μαζί με τις στάσεις.

** Ραντεβού εκκίνησης: Στις 8:00 π.μ. από τα γραφεία του Ευκλή, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και επιστροφή κατά προσέγγιση στις 6 μ.μ.

** Μετακίνηση: Με λεωφορείο.

** Κόστος: 10 ευρώ (μέλη), 12 ευρώ (μη μέλη συλλόγου) και 8 ευρώ (φοιτητικό και ανέργων με ενεργή κάρτα Ο.Α.Ε.Δ.)
Κρατήσεις θέσεων με την αγορά του εισιτηρίου !!
Αν δεν καταφέρετε, να έρθετε, θα επιστρέφεται το μισό εισιτήριο σας.

** Φαγητό: Στην Καρδαμύλη με ελεύθερο χρόνο.

** Οδηγοί: Δημήτριος Τσεκουράς (έφορος πεζοπορίας) και Σταύρος Ασημάκος (μέλος του Ευκλή).

** Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627 ή 6974252234.”