Η κατάμεστη πλατεία της Κυπαρισσίας βγάζει Δήμαρχο τον Γ. Λεβεντάκη στο β’ γύρο των εκλογών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ από κόσμο καθώς δεν έπεφτε..ούτε καρφίτσα στην μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που επισφραγίζει την ανάδειξη νικητή στον β’ γύρο, ήταν η κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας στην ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, η οποία ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα από τους δημότες.
Για …παραζάλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής έκανε λόγο ο κ. Λεβεντάκης με αφορμή το διακύβευμα των εκλογών, λέγοντας ότι “ακόμα και τώρα στον πανικό και την παραζάλη της απερχόμενης αρχής μιλούν για δημοπρατημένα έργα, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν δημοπρατηθεί καν” για να τονίσει ότι “η περιοχή βρίσκεται σε χάλια και τι να πει κανείς τόσο για τους δρόμους, την πλατεία που έχει εγκαταλειφθεί ακόμα και το λιμάνι που η αποκατάσταση είναι έργο άλλων…”.
Ο κ. Λεβεντάκης ξεκαθάρισε πάντως ότι σέβεται την προσφορά των προηγούμενων δημάρχων, επισημαίνοντας όμως “ο Δήμος βρίσκεται σε διάλυση με αδράνεια για 5 χρόνια, εμείς ως πολίτες οφείλουμε λογικά να σπάσουμε τα πολιτικά αποστήματα και να προχωρήσουμε με πυξίδα μόνο την Τριφυλία μας” για να κάνει αναφορά σε χρονίζοντα προβλήματα της Κυπαρισσίας όπως είναι η αποκατάσταση του Κάστρου των Γιγάντων, το εγκαταλειμμένο κτίριο της Εθνικής τράπεζας, το δίκτυο ύδρευσης που είναι πεπαλαιωμένο” ενώ έκανε αναφορά για το θέμα του ντιμπέιτ ξεκαθαρίζοντας ότι “το κανάλι που το ζήτησε με ενημέρωσε ότι ήταν δική τους πρόταση και όχι του κ. Κατσίβελα” τον οποίο από τις τις 10 Μαΐου να γίνει αντιπαράθεση απόψεων και δεν δέχτηκε ούτε απάντησε ποτέ και τώρα ξαφνικά το θυμήθηκε όπως δήλωσε στην ομιλία του.
Τέλος, διεμήνυσε ότι η έδρα του Δήμου είναι αδιαπραγμάτευτη, ότι αγκαλιάζει όλες τις 3 μεγάλες πόλεις απεγκλωβίζοντας τις δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν με τους νέους συμβούλους να ορθώσουν ένα μέλλον για την περιοχή, ενώ απάντησε για την προσέλκυση επενδύσεων και έργων μέσω ΕΣΠΑ με ειδικά στελεχωμένο  γραφείο, με πόρτες ανοιχτές για τους πολίτες άσχετα που ψήφισαν καθώς και για αξιοπρέπεια και εξωστρέφεια του Δήμου εφόσον αναλάβει τις τύχες του τόπου.