Η κοπή της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν την έναρξη της πρώτης για το 2020 συνεδριάσεώς του, το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε τη Βασιλόπιτά του. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο και τον Αρχιδιάκονο. Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε το νέο έτος 2020 να είναι ειρηνικό, καρποφόρο και παραγωγικό, καθώς και οι εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου να αποτελούν έκφραση ενότητος, σύμπνοιας και συνεργασίας.


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε πως «το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται εδώ για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου», προσθέτοντας πως οι αιρετοί βρίσκονται σ’ αυτό το Σώμα για να υπηρετήσουν το κοινό καλό και ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για την παρουσία του. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχηθείς «κατά τη διάρκεια του νέου έτους 2020, το ανώτατο δημοκρατικό μας όργανο, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, να λάβει αποφάσεις, οι οποίες θα υπηρετούν τη συναίνεση, την πρόοδο και την ανάπτυξη» και προσέθεσε τα εξής: «Θα υποστηρίξουμε αυτές τις πρωτοβουλίες διότι θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος. Η πρόοδος έρχεται μέσα από τις συνεργασίες. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και θα ζητήσουμε συνεργασία. Άλλωστε, έχουμε μια νέα χρονιά, μια νέα αρχή, μια νέα πρωτοβουλία για συνεργασίες».
Ευχές έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Σώματος και οι επικεφαλής παρατάξεων Βασίλης Κοσμόπουλος, Βασίλης Τζαμουράνης, Μαρία Οικονομάκου, Ελένη Αλειφέρη, Τόνια Κουζή, Μιχάλης Αντωνόπουλος και Μανώλης Μάκαρης.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λαζαρίδης βρήκε το φλουρί και παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη το δώρο που αντιστοιχούσε, δύο βιβλία από τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πηγή: https://www.kalamata.gr/