Η πραγματικότητα του πολίτη δεν είναι χοροί και πανηγύρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει όραμα, άρα ούτε ελπίδα στο Δήμο εξέφρασε στην τοποθέτησή του ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τρφιυλίας και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσούλης στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι “πριν ξεκινήσει η ημερήσια διάταξη δεν έγινε ανάδειξη του μεγάλου θέματος με την πυρκαγιά στον σκουπιδότοπο, όπως τον Δεκέμβριο του 2016, με το τοξικό νέφος στην περιοχή να απασχολεί τους δημότες” διαψεύδοντας τον κ. Δήμαρχο ότι δεν πήγε όχημα του Δήμου στην χωματερή.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Πρόσθεσε ότι “αντί ο Δήμος να προσγειωθεί στην πραγματικότητα του πολίτη, κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε χορούς με πανηγύρια, διαλέγοντας το κανάλι της Βουλής το οποίο μάλιστα θυμόμαστε ποιος το έκλεισε μαζί με την ΕΡΤ, με την ακροαματικότητα της εκπομπής να αγγίζει τον Τηλεβόα της τηλεοπτικής σειρά του Παρά Πέντε” για να συνεχίσει ότι “να ξοδεύονται τόσα χρήματα για χορούς με πανηγύρια την ώρα που ο Δήμος έχει καυτά προβλήματα δεν προάγουν τελικά την εξωστρέφεια στο Δήμο, αποτελώντας μόνο προιόν εσωτερικής κατανάλωσης για αυτοπροβολή προσώπων και οι Τριφύλιοι αρκετά έχουν πληρώσει για εκδηλώσεις χωρίς αντίκρισμα”.

Τέλος για τις οφειλές της ΔΕΥΑΤ στο Δήμο Τριφυλίας- μεταξύ αυτών και το πολιτιστικό τέλος που παρακρατείται στους λογαριασμούς ύδρευσης- εκτίμησε ότι “αν δεν γινόταν δημοσιεύματα και αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα δεν θα είχε γίνει τίποτα” αλλά τελικά αργά θυμήθηκε η υπηρεσία να καταθέσει τις 2 δόσεις που όφειλε.

 

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ