Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στο Δήμαρχο από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, βυζαντινά και νεότερα, καθώς και τραγούδια της εορταστικής περιόδου απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσία του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11.00 το πρωί, σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε αυτή τη μουσική δράση της Φιλαρμονικής, μπροστά στο ιστορικό Δημαρχείο και επί του πεζοδρόμου Αριστομένους, η οποία απέσπασε το χειροκρότημα του Δημάρχου και των λοιπών αιρετών, καθώς και του κοινού.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά και να είναι ευτυχισμένο το 2019. Εξέφρασε δε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους μουσικούς και πρωτίστως προς το μαέστρο Κώστα Νικολέα, καθώς και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής, για τις προσπάθειες που κάνουν οι συντελεστές της και τη χαρά που δίνουν στους Καλαματιανούς, καθώς και για την εν γένει δραστηριότητά της, στο πλαίσιο της οποίας η Φιλαρμονική καλύπτει μουσικά εθνικές και θρησκευτικές εορτές και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας με το “The Wall” των Pink Floyd, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στην «Τέντα», άφησε άριστες εντυπώσεις, σε σημείο που πολλοί ζητούν την επανάληψή της.

Ο Π. Νίκας επεσήμανε στους μουσικούς της Φιλαρμονικής ότι μετέχουν σε ιστορικό σχήμα, το οποίο υπάρχει για πάνω από 120 χρόνια, το υπηρετούν με αφοσίωση και προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στην Καλαμάτα και στην περιοχή της.

Τέλος, υπογράμμισε το γεγονός της άριστης συνεργασίας με το μαέστρο και με όλους τους μουσικούς της Φιλαρμονικής κατά τα 12 χρόνια της δημαρχοντίας του.