Καλαμάτα: Με την Ανδριάνα Μπάμπαλη συνεχίζονται οι «Μουσικές διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις 4 Αυγούστου στις «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας στις 21:00, θα εμφανιστεί η Ανδριάνα Μπάμπαλη μαζί με την μπάντα QUARDERINAS QUARTET BEDROOM ART SESSIONS.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παρέα με τρείς εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, υποκινούμενοι και από το κίνημα των “Bedroom ArFsts” μαζεύτηκαν στα σπίτια τους, προβάρουν τραγουδούν και ηχογραφούν αγαπημένα κλασικά τραγούδια (από Henry Mancini και A.C.Jobim, ως Αρλέτα και Ν.Καρβέλα) υπό την καθοδήγηση και ενορχήστρωση του Ακη Κατσουπάκη.

Μια φρέσκια ματιά σε ένα σύνολο πασίγνωστων τραγουδιών, που δημιουργεί ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και ανάλαφρο, και ταυτόχρονα υψηλής αισθητικής.

Είναι το αποτέλεσμα των πρόσφατων Bedroom Art session τους!

Ανδριάνα Μπάμπαλη: Κιθάρα, Τραγούδι

Αναστάσιος Μυσιρλής : Τσέλο, τραγούδι

Βασιλική Μαζαράκη: Βιολί

Ακης Κατσουπάκης: Πιάνο

*Bedroom pop: Μουσικό είδος ή αισθητική άποψη όπου μπάντες ηχογραφούν στο σπίτι, αντί για παραδοσιακούς χώρους ηχογράφησης, όπως ένα στούντιο.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021», ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα:

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

– Θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται

–  Τα δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10:00-13:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

–  Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας

–  Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέρχεστε 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης

– Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται.

– Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.