Καλαμάτα: «Μουσική του μπαρόκ» την Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το «φθινοπωρινό ταξίδι» του Δημοτικού Ωδείου συνεχίζεται αύριο Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της δράσης «Κυριακάτικα πρωινά στο Ωδείο», θα ταξιδέψουμε σχεδόν 300 χρόνια πίσω και θα ακολουθήσουμε τα χνάρια του G.F. Haendel που ενώ ήταν Γερμανός κατέληξε να θεωρείται ο… εθνικός συνθέτης της Αγγλίας.

Ο Γιώργος Παυλάκος στο φλάουτο με ράμφος, ο Σταύρος Τσότρας με «ένα δεμάτι ξύλα» (δηλαδή με το Φαγκότο) και ο Λουκάς Γεώργας με ένα σύγχρονο κλειδοκύμβαλο θα παρουσιάσουν τρεις Σονάτες του G.F.Haendel, ενώ ο Στάθης Γυφτάκης θα μοιραστεί μαζί σας κουτσομπολιά και… πικάντικες ιστορίες από τις σκανδαλοθηρικές «εφημερίδες» της εποχής!

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με καφέ και κεράσματα θα συνταξιδέψουμε στην ονομαζόμενη εποχή Baroque αγκαλιά με ένα… κακοσχηματισμένο μαργαριτάρι!

Σημειώνεται ότι όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε «αμιγείς χώρους» για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

11 21