Καλό Νερό: Βράβευση πρωταθλητή παρουσία Βασίλη Χατζηπαναγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το πρωτάθλημα που οδήγησε την μεγάλη ομάδα του ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ στα σαλόνια της Α τοπικής κατηγορίας, γιόρτασε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας η ομάδα που κατάφερε να ανέβει 2 κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μέσα σε 2 αγωνιστικές σεζόν.

Πρωταγωνιστής στην φιέστα ανόδου ήταν ο πασίγνωστος Βασίλης Χατζηπαναγής που μίλησε με θερμά λόγια για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά από 30 χρόνια.

Είχε προηγηθεί ένα αγωνιστικό κάμπ με μικρούς φίλους της στρογγυλής θεάς όπου ο πατριάρχης του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Στην τελετή απονομής το παρών έδωσε από την Διοίκηση του συλλόγου η Ελένη Γκόγκα μαζί με το Διοικητικό συμβούλιο, όπου αρχικά τιμήθηκε πλακέτα ο Β. Χατζηπαναγής την οποία παρέδωσε ιδιοχείρως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μιλώντας για ένα πραγματικό άθλο. Τον Βάσια των γηπέδων τίμησε με τη σειρά του ο Δήμος Τριφυλίας μέσω της Αντιδημάρχου κ. Γιάννας Κωσταντέλου, ενώ τον τίμησε και η Εράνη Φιλιατρών μέσω του προπονητή των παλαίμαχων παικτών κ. Μπάιμπου καθώς και ο προπονητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας κ. Παναγόπουλος.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Την βράβευση των ποδοσφαιριστών του Καλονερού έκαναν με μετάλλια τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης, μαζί με μέλη της αθλητικής οικογένειας..Η κούπα του πρωταθλητή απονεμήθηκε αρχικά στον αρχηγό του Καλού Νερού Γιώργο Μητρόπουλος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜ κ. Βασίλη Σπηλιώτη μαζί με ξέφρενα γλέντια που λάμπρυναν την τελετή καθώς υπήρχαν σαμπάνιες, πυροτεχνήματα, κεράσματα, πολύ μουσική και πολλές φωτογραφίες από τις οποίες δεν έλειψε ο υπογράφων ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας στην ομάδα του Καλού νερού.

Από την ΕΠΣΜ παρέστησαν τόσο οι Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ενώ παρών ήταν εκπρόσωπος των αθλητικών σωματείων της γειτονικής Ηλείας. Ο Β .Χατζηπαναγής μιλώντας στην εφημερίδα μας μίλησε για “συγκίνηση που έζησε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας” καλώντας τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς “το μήνυμα που θέλουμε για τις επόμενες γενιές είναι να έχουμε εκτός από καλούς παίκτες κυρίως καταξιωμένες προσωπικότητες στην χώρα που γέννησε την ευγενή άμιλλα”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ