Καταγγελία προς την δημοτική αρχή από επαγγελματία της Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για άλλη μια φορά η σημερινή Δημοτική Αρχή του δήμου Μεσσήνης φαίνεται πως δεν αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και τους ντόπιους επιχειρηματίες. Μια νέα καταγγελία προς την δημοτική αρχή από επαγγελματία της Μεσσήνης για απευθείας ανάθεση, σε επαγγελματία γειτονικού δήμου, σύμφωνα με την απόφαση δημάρχου αρθ πρωτ 3501/01-03-2019, αναφέρει τα παρακάτω:

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ως επαγγελματίας αυτής της Πόλης αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την ανακοίνωση – καταγγελία προς την δημοτική αρχή για να καταδείξω ως επαγγελματίας την αδιαφορία και το μηδενισμό εκ μέρους σας προς το πρόσωπό μου και την οικογενειακή επιχείρηση μου .

Σας καλώ να εξηγήσετε δημόσια τους λόγους για τους όποιους την τετραετία που άρχεται στον Δήμο , έχω αποκλειστεί από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καταργώντας ακόμα και την επαγγελματική μου εντοπιότητα .

Σας καλώ να αναφέρετε τον λόγο που προτιμώνται συνάδελφοι από άλλους δήμους με απευθείας ανάθεση μάλιστα , όπως αποδεικνύετε από το θεσμό Διαύγεια . Πριν σκεφτείτε ότι προέβην τώρα σε αυτή την ανακοίνωση για προεκλογικούς – μικροπολιτικούς σκοπούς , σας προλαβαίνω λέγοντας πως ανάμενα να δω τις κινήσεις σας σχετικά με τις εκδηλώσεις των αποκριών .

Αν δεν με ξεγελάει η μνήμη μου εσείς διατυμπανίζατε προεκλογικά πως θα είστε ο Δήμαρχος όλων των Πολιτών – ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και όχι αυτών που σας στήριξαν πολιτικά .

Θεωρώ πως πρέπει να πάψετε να έχετε ευήκοα ώτα σε λάθος υποβολείς και να ανοίξετε τις κεραίες σας προς τους Πολίτες που αποτελούν τον Δήμο σας που είναι υποχρέωση και καθήκον σας να μεριμνάτε για την ευημερία τους .

Περιμένω λοιπόν μια σαφή και αξιόπιστη απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα ως Πολίτης και επαγγελματίας , και εύχομαι καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές

 

Δημήτρης Βασιλαδιώτης ,

επαγγελματίας ηχολήπτης , εγκαταστάτης οπτικοακουστικών μέσων

ΕΔΡΑ ΜΕΣΣΗΝΗ