ΚΚΕ: Περιοδεία σε Σώματα Ασφαλείας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσαν σε χώρους Σωμάτων Ασφαλείας σε Μεσσηνία, Αρκαδία, Κορινθία και Αργολίδα. Εκεί, μοίρασαν τα ειδικά καλέσματα του ΚΚΕ γι αυτούς τους χώρους και έκαναν αναλυτική κουβέντα με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Από τις συζητήσεις καταγράφηκαν τα πολλά και πιεστικά προβλήματα και φάνηκε ότι είναι αρκετοί οι ένστολοι που βλέπουν τη λύση στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης, που προβληματίζονται για όσα προτείνει το ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα:
– Κλιμάκια με επικεφαλής τον Αργύρη Σμυρνή, Πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος (ε.α.) και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου, περιόδευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας όπου συναντήθηκαν με το Διοικητή της Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. Ακόμα επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας όπου πέρα από τη συζήτηση με τους πυροσβέστες είχαν και συνάντηση με τον
Υποδιοικητή της υπηρεσίας.

-Κλιμάκια με επικεφαλής τον Νίκο Γόντικα, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, περιόδευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας αλλά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία σε δεκάδες πυροσβέστες στο σεμινάριο που είχε οργανώσει η Υπηρεσία.

-Κλιμάκια με επικεφαλής τον Αργύρη Σμυρνή, Πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος (ε.α.) και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου, βρέθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας όπου είχαν συνάντηση με στελέχη της Διεύθυνσης καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, όπου και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα που υπάρχουν π.χ. κτιριακό. Επίσης περιόδευσαν και στο Λιμεναρχείο Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν με το Διοικητή και έκαναν ομιλία στους λιμενικούς. Τέλος περιόδευσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

– Κλιμάκια με επικεφαλής τον Πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος (ε.α.) και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου, επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. Επίσης περιόδευαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου όπου έγινε συνάντηση με το του πρόεδρο του σωματείου στην οποία υπήρξε διεξοδική ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Τέλος περιοδεία πραγματοποιήθηκε και στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου.