Κορυφώθηκε ο εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας- VIDEO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Κορυφώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον τριήμερο εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου πνεύματος στον ιστορικό ιερό ναό Αγίας τριάδος στην άνω πόλη Κυπαρισσίας.

Με πλήθος πιστών αλλά και επισκεπτών παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ολοκληρώθηκε η αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κύριου κύριου Χρυσοστόμου.

Η κατάνυξη ήταν ιδιαίτερα καταλυτική για τους πιστούς στον ιστορικό ναό αλλά και στην μεγάλη αυτή παντριφυλιακή εορτή, που ωστόσο και δεύτερη χρονιά λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία κάτι που προβλημάτισε πιστούς και επισκέπτες. Σημαντικές ήταν ωστόσο οι ευχές που έδωσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο περιθώριο της εορτής, τόσο ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος ενώ στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής κ. Περικλής Μαντάς, εκπρόσωποι του περιφερειακού συμβουλίου, ο δήμαρχος Τριφυλίας, αλλά και οι αρχές της περιοχής.

ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/F3STyJzzbYY