Κορωνοϊός – ειδήσεις: Οι σημερινές εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20:41 – Γυναίκα 93 ετών, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Πάτρας, είναι το 10ο θανατηφόρο περιστατικό στην Ελλάδα. Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν κάτοικος Ηλίας και νόσησε μετά από επαφή με τους εκδρομείς των Αγίων Τόπων. Είναι η πρώτη γυναίκα που χάνει τη ζωή της από τον ιό και ο 4ος θάνατος μέσα σε ένα 24ωρο.

18:18 – Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στο τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Στα 495 τα συνολικά κρούσματα στη χώρα. Αυστηρές συστάσεις στους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πόλη το σαββατοκύριακο “Να παραμείνουν στο σπίτι, ώστε να μη διαδόσουν τη νόσο στην επαρχία”, ανέφεραν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

17:12 – Τρεις πτήσεις με συνολικά 400 Έλληνες φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα από το Λονδίνο. Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει, μόλις θα φτάσουν στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα τους υποβάλλει σε εξετάσεις (θερμομέτρηση και λήψη δείγματος). Στη συνέχεια θα μπουν σε 14ημερο κατ’ οίκον περιορισμό.

17:05 – Νέο video με μέτρα προστασίας κοινοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοράκης στον λογαρισμό του στο twitter.

16:00 – Δεύτερος άνθρωπος μέσα σε μία μέρα κατέληξε στη χώρα μας από τη νόσο COVID-19. Πρόκειται για 80χρονο που έχασε τη μάχη με την ασθένεια στο νοσοκομείο Παμμακάριστος της Αθήνας.

15:42 – Από το κολυμβητήριο στην Πεντέλη, όπου πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία, ο υπουργός Υγείας ζητά από τους πολίτες να σπεύσουν να δώσουν αίμα. Μήνυμα, επίσης, απηύθυνε ο Βασίλης Κικίλιας και για τις μετακινήσεις πολιτών ενόψει του σαββατοκύριακου σε νησιά και εξοχικά: “Μείνετε σπίτι!” συμβουλεύει τον πληθυσμό!

13:59 – Ποιο είναι το μπόνους που θα λάβουν οι υγειονομικοί – Πως ενισχύεται το ΕΣΥ, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

11:58 –  Θάνατος από κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο – το 7ο θύμα του ιού στη χώρα

11:25 – Εληξε η καραντίνα για 45 γιατρούς και νοσηλευτές στα Νοσοκομεία Πάτρας και Αμαλιάδας – Είναι όλοι καλά στην υγεία τους

09:10 –  Ελληνική ανακάλυψη ίσως είναι η λύση για τους βαριά ασθενείς

07:02 – Όλα τα τελευταία δεδομένα για τα βαριά περιστατικά και τους θανάτους στην Ελλάδα

Πηγή