Κορωνοϊός: Και τρίτος θάνατος στη χώρα – 2 νεκροί μέσα σε μία ημέρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον ιό, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Μετά τον 90χρονο από την Πτολεμαϊδα, επιβεβαιώθηκε ότι έχασε τη ζωή του από επιπλοκές της πνευμονίας και ένας 67χρονος.

Ένας 67χρονος άνδρας από τη Ζάκυνθο είναι ο τρίτος θάνατος στη χώρα από τη νόσο COVID-19. Είναι ο δεύτερος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του μέσα σε μία ημέρα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος νεκρός στη χώρα από τον κορωνοϊό, είναι ένας 90χρονος, που έχασε τη μάχη για τη ζωή. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο 90χρονος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο νοσοκομειο νοσηλεύονται άλλοι δυο συγγενείς του. Ο 90χρονος άνδρας κατάγεται από την περιοχή του Βοΐου της Καστοριάς

Κορωνοϊός: Η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας

Ανακοινώνονται δύο θάνατοι από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2:

  • 90χρονος Έλληνας πολίτης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.
  • 67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.