Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Όλες οι σημερινές ειδήσεις συνοπτικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23:52 – Αρχίζει από σήμερα το βράδυ αποστολή οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας σε όλους τους πολίτες για τον κορωνοϊό, μέσω της ΑΑΔΕ και του taxisnet.

21:30 – Ανάσα ανακούφισης για δεκάδες οικογένειες που τα παιδιά τους φοιτούν στο ολλέγιο. Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των δύο παιδιών που βρίσκονταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Τόσο η κόρη της 40χρονης τραπεζικής υπαλλήλου (θετικής στον ιό), όσο και ο συμμαθητής της που βρίσκονταν μαζί με 100 ακόμη παιδιά στην βρετανική πρωτεύουσα, θα επιστρέψουν πλέον στη χώρα.

14:40 – Αρνητικές στον ιό μητέρα (με συμπτώματα ίωσης) και κόρη (ασυμπτωματική), με ιστορικό πρόσφατου ταξιδιού στη Β. Ιταλία. Προσήλθαν το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Κατερίνης, απομονώθηκαν και ελέγχθηκαν. Τα αρνητικά αποτελέσματα εξήχθησαν από το Εργαστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

14:03 – Αρνητικό στον ιό ζευγάρι ξένης υπηκοότητας, που διαμένει μόνιμα στη Ζάκυνθο. Το ζευγάρι νοσηλευόταν προληπτικά στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς είχε ιστορικό πρόσφατου ταξιδιού στη Β. Ιταλία.

12:18 – Το νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όπου νοσηλεύονται 2 από τα 7 κρούσματα του ιού – Δήλωσε ότι και οι 7 ασθενείς έχουν ήπια συμπτώματα

10:15 – Σύσκεψη επιστημόνων στο Υπουργείο Υγείας για την εκτίμηση των νέων δεδομένων

08:00 – Εκφράζονται φόβοι για πολλά εγχώρια κρούσματα, μετά την ανακοίνωση τριών νέων περιστατικών