Κοσμόπουλος: Προεκλογική περιοδεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με απλούς πολίτες συνομίλησε χθες το βράδυ στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του “Καλαμάτα Μπροστά”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, το αναλυτικό πρόγραμμα του κ. Κοσμόπουλου είχε ως εξής: Την Παρασκευή 17 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε επιχειρήσεις στην Βιομηχανική Περιοχή. Στις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του αναφέρθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και διαβεβαίωσε ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή, θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στους επιχειρηματίες, καθώς πιστεύει ότι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων θα έχει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Το βράδυ παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών με τίτλο «Kalamata art-οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν», στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α.Τάσσος», σε επιμέλεια του Παναγιώτη Λαμπρινίδη. Στην συνέχεια με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, δέχθηκε στο περίπτερο στην κεντρική πλατεία πολίτες και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, ότι οι πολίτες δεν αρκούνται στις αρχικές τυπικές ευχές, αλλά συζητούν πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και εκφράζουν την ικανοποίηση τους από την εκπεφρασμένη απόφαση του Βασίλη Κοσμόπουλου να έχει στοχευμένες παρεμβάσεις.

Το Σάββατο το πρωί περιόδευσε με υποψηφίους συμβούλους, στην Κεντρική αγορά και στην κεντρική πλατεία της πόλης.