Λαϊκή Εντολή έδωσε η Κυπαρισσία στον Γιώργο Λεβεντάκη για τις 26 Μαϊου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα για λαϊκή εντολή με δυνατό παλμό κόσμου που γέμισε την κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποίησε την ομιλία του στην Κυπαρισσία, την Πέμπτη το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας», Γιώργος Λεβεντάκης. Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου ακόμα και μετά το τέλος της ομιλίας του ήταν το επιστέγασμα των όσων είπε, μίλησε από καρδιάς στο κόσμο, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου και υποψήφιους για την Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας.
Μιλώντας ανθρώπινα προς το κοινό της περιοχής τόνισε ότι “Εγώ δεν θέλω να είμαι ο δήμαρχός σας, θέλω να είμαι ο φίλος σας, ο αδερφός σας. Έχετε την κρίση, τη γνώση και τη δύναμη να με ψηφίσετε, δεν θα το μετανιώσετε!» είπε ο κ. Λεβεντάκης με το χειροκρότημα να κατακλύζει την πλατεία από πολλά γειτονικά καταστήματα που παρακολούθησε ο κόσμος.


Στην αρχική τοποθέτησή του ανέλυσε το πρόγραμμα για την πόλη της Κυπαρισσίας, ωστόσο στην ομιλία του απάντησε ευθαρσώς σε όλους όσους τον κατηγορούν ότι είναι «περαστικός» από την Τριφυλία, υποστηρίζοντας ότι χρόνια τώρα δίνει δυναμικό παρόν και έχει δείξει την αγάπη του για τον τόπο.
«Το βιογραφικό είναι η ζωή», πρόσθεσε σε όσους αναφέρονται στα βιογραφικά, «πόσο μάλλον για κάποιον που έχει πετύχει στη ζωή. Είδαμε το δήμο τον χειρίστηκαν γιατροί και δικηγόροι και φαρμακοποιοί, είδαμε τι έγινε σε άλλες περιοχές όταν ο δήμος έφυγε από τέτοια χέρια” σημείωσε ο κ. Λεβεντάκης, αναφέροντας άλλους Δήμους ανά την Ελλάδα.
Σκληρή κριτική άσκησε για τη ΔΕΥΑΤ που παραμένει σε τέλμα, παρουσιάζοντας μάλιστα στο κοινό τον ισολογισμό της χρήσεως έτους 2015, όταν ο ορκωτός λογιστής του δήμου που διορίστηκε από τον τωρινό δήμαρχο αναφέρει για την μεταφορά παγίων από το Δήμο προς τη ΔΕΥΑΤ και αμφισβητεί την αξία και την ύπαρξη των παγίων, που μεταφέρθηκαν προς τη ΔΕΥΑΤ.

«Ο δήμος τελεί υπό κατάρρευση και διάλυση», σε υποδομές και οργάνωση υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας ζητώντας από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν με σύνεση, λέγοντας ότι αν επιτευχθεί η αυτοδυναμία θα αποτελέσει μια ένα εποχή για τον τόπο.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του κινήθηκε σε προσωπικούς τόνους ξεκαθαρίζοντας προς όσους τον πολεμούν λέγοντας ότι «Το αν με αμφισβητούν επαγγελματικά, και είπαν διάφορες ανακρίβειες, εκείνο που έχει σημασία και με πείραξε πιο πολύ είναι ότι ανακατέψανε τη μάνα μου, ότι την πήγα στο δικαστήριο», τόνισε ο κ. Λεβεντάκης.
Μάλιστα επανέλαβε στην ομιλία του ότι δεν…είναι επαγγελματίας πολιτικός όπως εκείνοι που πήγαν σε διάφορους συνδυασμούς για να εξασφαλίσουν μια καρέκλα, ότι δεν επιθυμεί το μισθό του Δημάρχου και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό της Τριφυλίας, καλώντας τους ψηφοφόρους να δώσουν στον συνδυασμό του ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους από την Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας, Αυλώνος, Τριπύλας ενώ στο τέλος συνομίλησε με τον κόσμο που τον υποδέχτηκε στην έδρα του Δήμου.